De Musicaldatabase

Log in

Of log in met je account:

Wachtwoord vergeten?

Pan's Blog: Tim Maier & Ferron de Wit

Deze week staat in het teken van de Zomerse Theaterbootcamp Peter Pan van het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT). Deze compleet vernieuwde versie van het wereldberoemde verhaal is geschreven, gecomponeerd en geregisseerd door musicalactrice Elise Berends. Vandaag de blog van Stoetel en Nibs: Tim Maier & Ferron de Wit.

'Eindelijk spelen we samen in een productie! Dat vinden we superleuk! Wij kennen elkaar van het eerste schooljaar op onze middelbare school. We lopen het hele jaar door overal te zingen, tot in de trein aan toe! Dan worden we weer uit de coupé gegooid enz enz enz haha. De lol die we hebben wanneer we samen op straat zingen, kunnen we nu ook overbrengen in Peter Pan!

We hebben onwijs veel zin in deze voorstelling, en onze hele vakantie zijn we al samen aan het oefenen. Inmiddels kennen onze ouders de liedjes ook! We gaan met z`n allen onwijs knallen, er gezellige dagen van maken en een topshow in elkaar zetten! Dat kan ook niet anders met zo`n fantastisch verhaal. 

Peter Pan is volgens ons iets magisch en een leuke kinderdroom, maar je moet er wel in geloven! Zodra je er in gelooft is het een supercool verhaal en zeker als musical. Als cast gaan we ervoor zorgen dat de magische wereld van Peter Pan in het theater ontstaat. Wij weten zeker dat het lukken gaat, want we hebben een supercast!

We gaan een leerzame week tegemoet, waarvan wij verwachten dat het ook cool en gezellig wordt. Een week superhard werken om dit geweldige stuk op te voeren en dan vooral genieten van alles om je heen!

Na deze Theaterbootcamp van het NJMT gaan wij gewoon door met het organiseren van dingen. Samen zitten we dit jaar ook voor het eerst in de klas van de opleiding van het NJMT. We gaan allebei gewoon door met theater natuurlijk!'

12 augustus 2015, 09:09

Deel: