De Musicaldatabase

Log in

Of log in met je account:

Wachtwoord vergeten?

Nieuwe vakjury Musical Awards 2017

In 2017 komt er een nieuwe vakjury voor de Musical Awards. Presentatrice Irene Moors, theaterfotograaf Joris van Bennekom, AD-journaliste Marlies van Leeuwen en documentairemaker Michiel van Erp zullen hiervan deel uitmaken. Samen met actrice Henriette Tol en theaterprogrammeur Peter Noten zullen zij de complete jury vormen onder leiding van Cornald Maas.

Hans van Veggel van de Stichting Musical Awards zegt op nu.nl blij te zijn met de nieuwe juryleden: 'We vinden dat de vakjury eens in de zoveel tijd nieuw bloed nodig heeft. Met deze gevestigde en bekende namen met een grote passie voor musicals weten we zeker dat we opnieuw veel kwaliteit in huis hebben om ook volgend seizoen de beste musicals en hun artiesten te nomineren.'

Huidige vakjury

De jury bestaat momenteel nog uit Maas, Tol en Noten, met daarbij Gijs Staverman, Caroline Frerichs, Erik Jonk en Hilde Scholten. Zij hebben de musicals en artiesten voor het gala op 6 januari 2016 genomineerd.

Bekijk alle nominaties voor de Musical Awards 2016 op deze pagina. Nominaties en winnaars van afgelopen edities van het Musical Awards gala vind je hier.

29 december 2015, 18:06

Deel: