De Musicaldatabase

Log in

Of log in met je account:

Wachtwoord vergeten?

BroadwayHD streamt Irving Berlin-musical Holiday Inn

Foto: Joan Marcus

Online streamingsdienst BroadwayHD zal de Roundabout Theatre Company-productie Holiday Inn, The New Irving Berlin Musical gaan streamen. Holiday Inn, met onder andere Corbin Bleu, opende op Broadway op 6 oktober 2016. De voorstelling, met muziek van Irving Berlin, zal live worden opgenomen en vanaf 14 januari 2017 te bekijken zijn op BroadwayHD.com.

Holiday Inn gaat over Jim die de showbiz achter zich laat om zich te settlen op zijn boerderij in Connecticut. Daar ontmoet hij de getalenteerde schooljuf Linda en samen toveren ze de boerderij om tot een herberg waar elke feestdag wordt gevierd met sensationele optredens. Maar dan probeert Jim's beste vriend Ted Linda te overtuigen om zijn nieuwe danspartner te worden in Hollywood. Is Jim's kans op de liefde verkeken?

BroadwayHD

BroadwayHD, dat ongeveer een jaar bestaat, bood afgelopen juni een stream aan van de Broadwaymusical She Loves Me, met Laura Benanti, Jane Krakowski en Gavin Creel. Met Holiday Inn biedt BroadwayHD wederom de mogelijkheid aan musicalliefhebbers van over de hele wereld om een Broadwaymusical te bekijken. Mocht je echter in New York zijn, dan kan je de musical natuurlijk ook t/m 15 januari 2017 in het theater gaan zien.

23 december 2016, 19:07

Deel: