De Musicaldatabase

Log in

Of log in met je account:

Wachtwoord vergeten?

Van Lambaart produceert nieuwe Disney in Concert

Al twee jaar op rij produceerde Erwin van Lambaart Disney in Concert. Dit jaar komt daar een derde productie bij, en die is grootser dan ooit. In samenwerking met MOJO brengt Van Lambaart de nieuwe Disney in Concert op zondag 25 oktober 2015 in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Samen met het wereldberoemde Metropole Orkest (65 musici) treden onder anderen sterren als Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij en Jamai Loman op. Zij brengen in een spectaculair decor met lichtshow en speciale effecten vele grote hits uit wereldberoemde Disneyfilms, zoals Frozen, The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Mulan, Pocahontas en Aladdin. Jamai zal tevens de presentatie van dit grootse familiespektakel voor zijn rekening nemen. Aan de indrukwekkende line-up van Jamai, Kim-Lian, Sjors, Thomas en Anita zullen de komende weken nog meer grote namen worden toegevoegd.

Disney in Concert is in een kleinere setting tot twee keer toe in Het Koninklijk Concertgebouw te zien geweest. Maar de vraag naar kaarten is zo groot dat men nu de overstap naar de Ziggo Dome maakt. Van Lambaart : 'De bezoekers van 5 tot 85 jaar krijgen een uniek concert dat zijn weerga niet kent. Terwijl het Metropole Orkest de prachtige en ontroerende muziek live speelt, worden op een enorm HD scherm de bijbehorende en legendarische filmbeelden vertoond. Jong en oud zal worden meegevoerd in de wondere wereld die Disney heet.'

Tickets zijn vandaag vanaf 12.00 uur te koop bij onder andere www.eventim.nl.

9 juli 2015, 09:09

Deel: