De Musicaldatabase

Log in

Of log in met je account:

Wachtwoord vergeten?

Musical PRISCILLA bij Gay Pride

De musical PRISCILLA, Queen of the Desert, gebaseerd op de met een Oscar bekroonde hitfilm The Adventures of PRISCILLA, Queen of the Desert, komt in november voor het eerst naar Nederland. Op zaterdag 1 augustus presenteert de musical zich groots aan het Nederlands publiek tijdens de befaamde Canal Parade Amsterdam, onderdeel van de Gay Pride.

Er zal een speciale PRISCILLA-boot meevaren in de parade met een pump van maar liefst 2 meter, drag queens, muziek en diverse BN’ers, o.a. Jeffrey Wammes, Inge de Bruijn, Derek Ogilvie, Henny Huisman en Christina Curry. Het is voor het eerst dat een musical meevaart met de Gay Pride. De musical PRISCILLA, Queen of the Desert zal met de originele cast en in de originele Engelse uitvoering van 10 t/m 22 november exclusief te zien zijn in Koninklijk Theater Carré.

PRISCILLA, Queen of the Desert

PRISCILLA, Queen of the Desert is mede dankzij de vele dans- en discotunes een feest der herkenning. De show is met haar fantasierijke en over-the-top kostuums, make-up en bekende jaren ‘80 en ‘90 discohits een combinatie van revue, concert en musical. Wie kan er stil blijven zitten bij dans- en meezing-nummers als It’s Raining Men, I Will Survive, Hot Stuff, I Love The Nightlife en Finally? Behalve een feestje biedt PRISCILLA een ontroerend verhaal over het belang van vriendschap, familie en tolerantie.

Canal Parade Amsterdam

De Amsterdam Gay Pride vindt dit jaar plaats van 25 juli t/m 2 augustus. Amsterdam viert haar 20e botenparade, het paradepaardje van de Amsterdam Gay Pride. 80 LHBT-organisaties staan op de eerste zaterdag van augustus paraat om op een feestelijke manier te laten zien waar zij voor staan en strijden. De boten varen van het Westerdok naar het Oosterdok. De eerste boot vaart om 14:00 uur de Prinsengracht op en de laatste boot zal rond 18:00 uur de parade bij het eindpunt afsluiten.

Voor meer informatie over de musical: www.priscillathemusical.nl. PRISCILLA, Queen of the Desert is naar Nederland gebracht door Van Lambaart Entertainment & RTL Live Entertainment i.s.m. Koninklijk Theater Carré en is een productie van David Ian Productions, The Ambassador Theatre Group in samenwerking met Nullarbor Productions & MGM On Stage.

23 juli 2015, 15:03

Deel: