De Musicaldatabase

Log in

Of log in met je account:

Wachtwoord vergeten?

Musical Petticoat wordt tv-serie

Er wordt een tv-serie gemaakt van de musical Petticoat. De serie komt mogelijk bij de KRO terecht. Dat werd vandaag onthuld in RTL Boulevard.

De musical Petticoat werd in 2010 geschreven voor musicalster Chantal Janzen. Janzen zal zelf niet in de serie te zien zijn, zo geeft ze aan op Twitter. Verdere details zijn nog niet bekend.

Petticoat vertelt het verhaal van Patricia Jagersma, die zichzelf Pattie Hunt noemt. Zij droomt ervan de Nederlandse Doris Day te worden, ondanks dat haar naaste omgeving dat afraadt. Petticoat is het humoristische verhaal van een meisje uit de provincie dat graag wegdroomt in haar (fantasie)toekomst maar ook daadwerkelijk de stoute schoenen aantrekt en haar droom najaagt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze uiteindelijk de ‘tegenwinden’ kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart. Een musical met humor en ontroering, de grote verschillen tussen provincie en de grote stad en het eeuwige dilemma van ouders om hun kinderen los te laten.

Bron: NU.nl

26 maart 2015, 19:07

Deel: