De Musicaldatabase

Log in

Of log in met je account:

Wachtwoord vergeten?

Project V brengt Lach of ik schiet

Alexandra Alphenaar, Anouk van Nes, Daphne Flint, Ara Halici en Hein Gerrits spelen in juni een week lang een nieuwe musical, Lach of ik schiet. De musical wordt opgevoerd in Theaterstudio Amsterdam, en bestaat geheel uit nieuwe musicalliedjes.

Die liedjes worden geschreven door Jeroen Sleyfer; Allard Blom schrijft het script van de musical. Dick van de Heuvel regisseert de voorstelling en Eva van Dieën produceert hem.

De musical wordt gebracht door Project V in samenwerking met Stichting Pulp Producties. Project V staat synoniem aan een groep vrienden uit het theatervak, van zowel voor als achter de schermen. Aan het einde van het theaterseizoen komen ze bij elkaar om samen een nieuwe Nederlandse musical te maken. Dit jaar is dat Lach of ik schiet. Eerder bracht de groep de voorstellingen Doodongelukkig, Er Was Eens, Alles of Iets en Handjes in de Lucht.

De medewerkers van Project V krijgen niet betaald, en werken mee uit liefde voor het theatervak. Ze presenteren hun voorstelling van 18 t/m 22 juni.

20 april 2015, 09:09

Deel: