De Musicaldatabase

Log in

Of log in met je account:

Wachtwoord vergeten?

Artikelen over Tony Neef

 1. Foto: Roy Beusker

  Tresore Producties brengt Addergebroed

  7 april 2016, 13:01

  Tresore Producties, het productiebedrijf van Bastiaan Roeters, brengt vanaf mei 2017 de musical Addergebroed - Het Leven van Johannes van Lier met Tony Neef in de hoofdrol.

  Lees verder
 2. Musicals in Concert op tournee

  31 maart 2016, 10:10

  Musicals in Concert gaat vanaf januari 2017 op tournee door Nederland. Met Simone Kleinsma, Jim Bakkum, Stanley Burleson, Carolina Dijkhuizen, Tony Neef en Vajèn van den Bosch.

  Lees verder
 3. Foto: Deen van Meer

  Recensie: Beauty and the Beast

  2 januari 2016, 13:01

  “Altijd zo gegaan, altijd zo geweest:” het is meer dan waar voor Beauty and the Beast. Tien jaar nadat Joop van den Ende deze musical produceerde in Nederland, is hij weer terug. En het is nog steeds een feestje.

  Lees verder
 4. Foto: Ernst Coppejans

  Theater De Lampegiet presenteert Musicals in Concert

  6 september 2015, 11:11

  Op zaterdag 12 september treden musicalartiesten Tony Neef en Maaike Widdershoven op tijdens een gratis musicalconcert op De Markt in Veenendaal.

  Lees verder
 5. Foto: Ernst Coppejans

  M-Lab in Concert met Tony Neef en jong talent

  25 juni 2015, 10:10

  Komend theaterseizoen introduceert M-Lab 'M-Lab in Concert', waarbij een bekende musicalartiest zijn of haar favoriete liedjes zingt, bijgestaan door jonge muziektheatertalenten.

  Lees verder
 6. Foto: Roy Beusker

  Edwin Jonker is Belle's beest

  5 juni 2015, 20:08

  Edwin Jonker zal de rol van het beest gaan spelen in Beauty and the Beast. Dat werd vanavond in Shownieuws bekend gemaakt. Ook Tony Neef zal te zien zijn in de musical, en wel in de rol van Lumière.

  Lees verder
 7. Reportage: Tony Neef zingt Wim Sonneveld in etalage

  30 maart 2015, 16:04

  Ter promotie van musical Sonneveld gaf Tony Neef zaterdagmiddag een verrassingoptreden in de etalage van Boekwinkel Scheltema in Amsterdam, ter gelegenheid omgebouwd tot klein theater.

  Lees verder