De Musicaldatabase

Log in

Of log in met je account:

Wachtwoord vergeten?

Rosa da Silva, Pierre Bokma en Annick Boer in radiomusical Annie M.G. Schmidt

Productiehuis Radiomakers Desmet werkt aan een radiohoorspel van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink's musical Madam. Op 13 maart spelen onder anderen Rosa da Silva, Pierre Bokma en Annick Boer de openbare repetitie van de radiomusical voor publiek in het DeLaMar Theater.

Het productiehuis maakte in 2012 al een radiomusical van Heerlijk Duurt Het Langst (origineel uit 1965), ook van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink, met Tjitske Reidinga en Pierre Bokma in de rollen van Marian en Ido. Nu volgt een radiomusical van Madam uit 1981, destijds te zien met Conny Stuart en Trudy Labij in het Nieuwe DeLaMar Theater. In de radiomusical worden de rollen vervuld door Rosa da Silva, Annet Malherbe, Pierre Bokma, Annick Boer, Noortje Herlaar, Marlijn Weerdenburg en Maarten Heijmans. Net als bij de radiomusical van Heerlijk Duurt Het Langst is de regie in handen van Stef Visjager.

Tegendraadse musical

Madam is een tegendraadse musical over een decadent sekshuis op de Wallen. Een groep feministen kraakt het pand naast Madam om een blijf-van-mijn-lijfhuis te beginnen en voelt zich geroepen de arme prostituees next-door te redden. Maar willen de meisjes van Madam wel gered worden?

De generale repetitie van Madam vindt plaats op 13 maart in het DeLaMar Theater. Bekijk de productiepagina voor details. Luister hier naar een stukje uit de radiomusical Heerlijk Duurt Het Langst.

23 januari 2017, 15:03

Deel: